29 Ocak 2014 Çarşamba

Yapı Kredi Borcu Sorgulama ve Ödeme

Uzun Vadede Ödeme Kolaylığı
                Yapı kredi kartı borcu sorgulama ve ödeme tamamen kolaylaştı. Yapı Kredi Bankası bünyesinde kullanıma sunulan World kredi kartına başvurular giderek artmaktadır. Teknolojik gelişmeler ile paralel olarak online ticaret faaliyetlerinin de gelişmesiyle birlikte kredi kartı kullanımların da ciddi derecede artışlar yaşanmaktadır. Yaşanılan bu artışın hem avantajları hem de dezavantajları bulunmaktadır. Kredi kartlarının mantıklı kullanılması durumunda birçok avantaja kişiler ulaşabilmektedirler. World kredi kartının anlaşmalı olduğu mağazalarda sunulan indirimler dikkatlerden kaçmamaktadır. Ticaretin genel olarak internet üzerinden devam ettiği ve yoğunlaştığı için yapılan anlaşmalarda da bu duruma önem verildiği çok açık ve net bir şekilde görülmektedir.
                Kredi kartı ile yapılan alışverişler sonucunda yapılması gereken ödemelerin kişilerin maddi durumlarına yük olmaması için uzun vadelerle taksitlendirme yapılabilmektedir. Bunun için alışverişlerden sonra yapılan ödeme sırasında istenilen taksit sayısının seçilmesi gerekmektedir. World taksit sayısı, anlaşmalı noktalar arasında farklılıklar gösterebilmektedir. Bunun için alışveriş yapılan yerlerdeki görevlilerden veya Yapı Kredi müşteri hizmetlerinden telefon ile kolaylıkla bilgi alınabilmektedir. Yapı Kredi Bankası kendi müşterilerine özel olarak World taksit sayısı üzerinde değişiklikler yapabilmektedir. Özellikle yüksek miktarlı yapılan alışverişler için taksit sayılarında artırma yapılmaktadır. Üye iş yerlerinde bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kişiler kendi maddi durumlarına göre alışverişlerini istedikleri kadar taksitlendirebilmektedirler. Bu sayede ödeme dönemlerinde herhangi bir şekilde problem yaşamadan borçlarını kapatabilmektedirler.

                3 ay üst üste en az asgari miktar kadar yatırılamayan borçlar için ise yapılandırma fırsatı sunulmaktadır. Alışverişlerde olduğu gibi yapılandırma için de World taksit sayısı kişinin isteğine bırakılmaktadır. World taksit sayısı için genel olarak 2 ile 12 ay arasında tercihler yapılmaktadır. Daha üstü vadeler ise Yapı Kredi Bankalarından alınabilecek kredilerde uygulanabilmektedir. 12 aydan fazla World taksit sayısı için yetkililerden bilgi alınabilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder